میوه
دوشنبه, ۲۶ فروردين ۱۳۹۸، ۰۴:۳۸ ب.ظ
خوردن میوه بیشتر راهی عالی برای بهبود سلامت کلی و کاهش خطر ابتلا به بیماری است.
میوه خرد شده یک منبع عالی ویتامین و مواد معدنی ضروری هستند و دارای فیبر زیاد هستند. میوه ها همچنین طیف وسیعی از آنتی اکسیدان های تقویت کننده سلامت را شامل می شوند، از جمله فلاونوئیدها.
خوردن رژیم غذایی بالا در میوه ها و سبزیجات می تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی، سرطان، التهاب و دیابت را کاهش دهد. مرکبات و انواع توت ها ممکن است برای جلوگیری از بیماری بسیار قدرتمند باشد.
مطالعه 2014، "میوه و سبزیجات" "قدرت" را با تراکم مواد مغذی بالا و کالری کم به دست آورد. لیمو در بالای لیست قرار گرفت و به دنبال آن توت فرنگی، نارنجی، آهک و گریپ فروت صورتی و قرمز بود.
در این مقاله، ما به تغذیه و مزایای سلامتی بسیاری و متنوع این و دیگر میوه ها می توانیم در سوپرمارکت برسیم