خرید آنلاین کتاب

خرید آنلاین کتاب - خرید اینترنتی کتاب - بانک کتاب - خرید کمک درسی - خرید کتاب - کتاب گالری - ketabgallery

خرید آنلاین کتاب

خرید آنلاین کتاب - خرید اینترنتی کتاب - بانک کتاب - خرید کمک درسی - خرید کتاب - کتاب گالری - ketabgallery

خرید آنلاین کتاب - خرید اینترنتی کتاب - بانک کتاب - خرید کمک درسی - خرید کتاب - کتاب گالری - ketabgallery - کمک درسی - ارسال رایگان کتاب - خرید کتاب درسی - خرید کتاب کمک درسی - کتاب - خرید کتاب کمک درسی - کتاب درسی-

آخرین مطالب

۴ مطلب در اسفند ۱۳۹۷ ثبت شده است

۱۰
اسفند

زیتون

زیتون منبع خوبی از ویتامین E، آهن، مس و کلسیم است.


آنها همچنین مقدار زیادی آنتی اکسیدان ها را فراهم می کنند که ممکن است به جلوگیری از بیماری های قلبی و آسیب کبدی کمک کند و همچنین اثرات ضد التهابی داشته باشد.


همانند آوکادو، زیتون حاوی اسید اولئیک است که ممکن است چندین مزیت را برای سلامت قلب و پیشگیری از سرطان فراهم آورد.


علاوه بر این، مطالعات حیوانی برخی از ترکیبات گیاهی زیتون را با خطر کاهش پوکی استخوان مرتبط کرده است.


زیتون

  • nadia borhan
۱۰
اسفند

لیمو

لیمو یک میوه مرکبات بسیار سالم است که برای محتوای ویتامین C بالا شناخته شده است.


آنها ممکن است به خصوص در ارتقای سلامت قلب به دلیل پتانسیل آنها برای کاهش چربی خون و فشار خون مفید باشند.


بر اساس یافته های مطالعات حیوانی، محققان همچنین پیشنهاد کرده اند ترکیبات گیاهی در لیمو می تواند به جلوگیری از افزایش وزن کمک کند.


مطالعات دیگر نشان می دهد که اسید سیتریک در آب لیمو قادر به درمان سنگهای کلیه است.

لیمو

  • nadia borhan
۱۰
اسفند

6 تا از سالمترین میوه ها در سیاره زمین

خوردن میوه به طور منظم می تواند سلامت را افزایش دهد.


با این وجود، تمام میوه ها برابر نیستند. بعضی از آنها منافع سلامتی منحصر به فردی دارند.


در اینجا 20 سالمترین میوه روی زمین وجود دارد.


1. گریپ فروت

گریپ فروت یکی از سالمترین مرکبات می باشد.


علاوه بر داشتن منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی، به دلیل توانایی آن در کاهش وزن و کاهش مقاومت به انسولین شناخته شده است.


به عنوان مثال، در یک مطالعه در 91 نفر، کسانی که نیمی از گریپ فروت تازه قبل از وعده غذا خوردند 2.9 کیلوگرم (1.3 کیلوگرم) وزن بیشتری از کسانی که نداشتند


در همان مطالعه، گروه گریپ فروت کاهش قابل توجهی در میزان انسولین و کاهش مقاومت به انسولین داشت


همچنین مصرف گریپ فروت نشان دهنده کاهش میزان کلسترول و جلوگیری از پیشگیری از سنگ کلیه است


2. آناناس

در میان میوه های گرمسیری، آناناس یک ستاره تغذیه ای است. یک فنجان (237 میلی لیتر) آناناس 131 درصد از میزان مصرف روزانه (RDI) برای ویتامین C و 76 درصد RDI برای منگنز را فراهم می کند.


آناناس همچنین حاوی برملائین، ترکیبی از آنزیم هایی است که خواص ضد التهابی و توانایی هضم پروتئین را دارند.


آزمایشات لوله و مطالعات حیوانی نشان می دهد که برملائین ممکن است در برابر سرطان و رشد تومور محافظت کند



3. آووکادو

آووکادو از سایر میوه ها متفاوت است.


اکثر میوه ها دارای کربوهیدرات بالا هستند، در حالی که آووکادو دارای کربوهیدرات کم است و عمدتا از چربی های سالم تشکیل شده است.


اکثر چربی موجود در آووکادو، اسید اولئیک، چربی غیرمستقیم است که باعث کاهش التهاب و سلامت قلب می شود.


علاوه بر چربی های سالم، آووکادو با پتاسیم، فیبر و منیزیم بارگیری می شود.


یک کل آووکادو 28 درصد از RDI را برای پتاسیم فراهم می کند. مصرف پتاسیم مناسب با کاهش فشار خون و کاهش خطر سکته مغزی همراه است.



4. زغال اخته

زغال اخته دارای مزایای سلامتی قوی است.


آنها دارای مشخصات تغذیه چشمگیر هستند، مخصوصا در فیبر، ویتامین C، ویتامین K و منگنز بالا است.


زغال اخته نیز در آنتی اکسیدان ها فوق العاده بالا است.


در واقع، آنها معتقدند که حاوی بالاترین مقدار آنتی اکسیدانی از میوه های رایج مصرف می شود.


آنتی اکسیدان ها در زغال اخته ممکن است خطر بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی، دیابت و آلزایمر را کاهش دهند.


زغال اخته همچنین برای اثرات قدرتمندی روی سیستم ایمنی شناخته شده است.


یک مطالعه نشان داد که خوردن زغال اخته به طور مرتب ممکن است سلول های قاتل طبیعی را در بدن افزایش دهد. این کمک می کند تا شما را در برابر استرس اکسیداتیو و عفونت های ویروسی محافظت کند.


علاوه بر این، آنتی اکسیدان ها در زغال اخته ممکن است اثر محافظتی روی مغز شما داشته باشند. به عنوان مثال، خوردن زغال اخته، بهبود حافظه در افراد مسن افزایش یافته است.


5. سیب

سیب یکی از محبوب ترین میوه ها است و همچنین بسیار مغذی است.


آنها حاوی مقادیر زیاد فیبر، ویتامین C، پتاسیم و ویتامین K هستند. آنها همچنین بعضی از ویتامین های B را می دهند.


مطالعات نشان می دهد که آنتی اکسیدان ها در سیب ها می توانند سلامت قلب را ارتقا دهند و خطر ابتلا به دیابت نوع 2، سرطان و آلزایمر را کاهش دهند.


فعالیت آنتی اکسیدانی در سیب نیز با افزایش تراکم استخوان در مطالعات حیوانی و لوله آزمایش ارتباط دارد.


یکی دیگر از مزایای سلامت قابل توجه سیب ها، محتوای پکتین آنهاست.


پکتین یک فیبر پرای بیوتیک است که باکتری های خوب را در روده خود تغذیه می کند و به بهبود هضم و سلامت متابولیک کمک می کند.

خواص سیب


6. انار

انار یکی از ثروتمندترین میوه هایی است که می توانید بخورید.


آنها نه تنها مواد مغذی هستند، بلکه ترکیبات گیاهی قدرتمندی هستند که بیشترین مزایای سلامتی آنها را تامین می کنند.


سطوح آنتی اکسیدانی در انار سه برابر بیشتر از چای سبز و شراب قرمز است.


مطالعات همچنین نشان داده است که انار دارای اثرات ضد التهابی است و ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند.


  • nadia borhan
۰۱
اسفند

انار

انار برای تغذیه سالم خود غذا خورده است. امروزه، آب این میوه بخش مهمی از رژیم های سالم است.

انار یکی از ثروتمندترین میوه ها در زمین است.

آنها حاوی طیف وسیعی از ترکیبات گیاهی سودمند هستند که از طریق غذاهای دیگر غافلگیر می شوند.مطالعات نشان داده اند که ممکن است برای بدن شما چندین مزیت داشته باشد، احتمالا خطر ابتلا به بیماری های مختلف را کاهش می دهد .

 

آب انار تنها بیش از 40 درصد از نیاز روزانه ویتامین C خود را دارد. در زمان پاستوریزه، ویتامین C می تواند از بین برود، بنابراین برای انار و انار تازه انار را انتخاب کنید تا اکثر مواد مغذی را دریافت کنید.

تازگی محققان متوجه شدند که ممکن است باعث توقف رشد سلول های سرطانی پروستات شود.

 

انار دارای دو ترکیب گیاهی با خواص دارویی قوی است. دانه های انار، رنگ های قرمز پر جنب و جوش خود را از پلی فنل ها می گیرند. این مواد شیمیایی آنتی اکسیدان های قوی هستند.

آب انار حاوی مقادیر بالاتری از آنتی اکسیدان ها نسبت به اکثر آبمیوه های دیگر است. همچنین دارای سه برابر آنتی اکسیدان ها نسبت به شراب قرمز و چای سبز است. آنتی اکسیدان ها در آب انار می توانند به حذف رادیکال های آزاد، محافظت از سلول ها از آسیب و کاهش التهاب کمک کنند.


  • nadia borhan